Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Kok aan Huis
Voor een heerlijk diner in uw eigen vertrouwde omgeving.
www.thuiskokklaasculinair.nl
Hutten Catering
Hutten Exclusieve Catering is totaalorganisator van evenementen door heel Nederland.
www.huttencatering.nl
Peperwortel Traiteur en Catering
Peperwortel verzorgt buffetten vanaf 25 personen. Maaltijdbuffetten zijn ook voor kleinere groepen te bestellen.
www.peperwortel.nl
advertentie
Traiteur The Mix
Informatie over bestellen en bezorgen van gebak, broodjes, lunches en weekmenu's. Tevens bechikbaar voor workshops, catering en kok bij u thuis.
www.traiteurthemix.nl
Catering Bedrijven
Op zoek naar een cateringbedrijf? Gratis offertes aanvragen.
www.catering-bedrijven.nl
SAB Catering
Uw persoonlijke bedrijfscateraar voor lekker en gezond eten en drinken op het werk door heel Nederland.
www.sabcatering.nl
Verhaaf Party Catering
Luxe catering op diverse toplocaties in Nederland en Belgie.
www.verhaaf.nl
La Vie Catering
La Vie Catering stelt zich tot doel uw verwachtingen te overtreffen, dit leverde ons de Cateringaward 2003 op voor beste cateraar van Nederland.
www.laviecatering.nl
Traiteur Maison Bahija
U hoeft niet naar Marrakech, Fez of Rabat te reizen om de familiale Marokkaanse keuken en Orientaalse ambiance te ontdekken.
www.traiteur-bahija.com
advertentie
Traiteur De Baere
Als traiteur met ervaring en goede naam maken wij van uw feest een groot succes.
www.debaere.info
Catering La Casserole
Hoge kwaliteit catering en feesten voor kasteel-trouwen.
www.la-casserole.nl
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.