Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Timissimo
Ontwerp heel persoonlijk een horloge met eigen foto, plus tekst.
www.timissimo.nl
Goed Horloge
Site voor uurwerken, met elke week nieuwe aanbiedingen van top merken voor zeer scherpe prijzen.
www.goedhorloge.nl
Akzent Horloges
Horloges van uitstekende kwaliteit en uitmuntende ontwerpen.
www.akzenthorloges.nl
advertentie
Horloges Online
Alle populaire horlogemerken.
www.horlogesonline.nl
KlokXL
Horloge webshop met een laagste prijs garantie. Vergelijk met anderen: wij zijn de goedkoopste.
www.klokxl.nl
Watches and More
Webwinkel voor de mooiste nieuwe merkhorloges tegen de laagste prijzen.
www.watchesandmore.nl
Ik Wil Een Horloge
Ons assortiment is altijd actueel en elk horloge wat op de website staat hebben we op voorraad. Elk horloge wat op de website staat heb je de volgende dag al in huis. Een horloge wordt steeds meer belangrijk bij een outfit.
www.ikwileenhorloge.nl
Bigtime Horloges
Horloges koopt u gemakkelijk en snel bij de online winkel Bigtimewatches.nl. Een groot assortiment horloges tegen zeer scherpe prijzen. Vandaag bestellen en morgen thuis geleverd.
www.bigtimewatches-horloges.nl
Federatie Goud Zilver
Dit is de site van de Federatie Goud en Zilver, de brancheorganisatie voor de goud-, zilver-, uurwerken- en edelstenenbranche in Nederland.
www.federatiegoudzilver.nl
advertentie
Watch XL
Uitgebreid assortiment horloges van gerenomeerde merken: Trias, Zeno, Sector, Nautica, Linhart, Camel Active, Donati.
www.watchxl.com
Omega Fanatic
Nederlandse verzamelaar van klassieke omega horloges.
www.omega-fanatic.com
Houten Horloge Blog
Blog over houten horloges, eco-fashion en duurzaam ondernemen.
houtenhorloge.wordpress.com
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.