Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Voedingswaarden
De voedingswaarde overzicht van producten met vitamines en mineralen.
www.voedingswaardetabel.nl
Zicht op Gewicht
Gezond leven maar ook plezierig leven. Met overgewicht is bewegen moeilijker en kun je aan bepaalde activiteiten niet meer deelnemen. Door te kiezen voor een andere leefstijl is het mogelijk om hierin verandering te brengen.
www.zichtopgewicht.nl
AloŽ Vera Products
Voor uw gezondheid ontdek de natuurlijke kracht van AloŽ Vera.
www.aloeverainformatie.com
advertentie
De Weegschaal Natuurvoeding
De Weegschaal in Maarssenbroek is specialist in natuurvoeding, dieetvoeding en producten voor huid- en lichaamsverzorging.
www.deweegschaal.nl
DiŽtistenpraktijk Evenwicht
Praktijk te Aalten. Informatie over de praktijk met specialisaties in HPU, orthomoleculaire voeding, sportvoeding en moermanvoedingswijze.
www.voedingsinfo.nl
Pine pollen
Ontdek de kracht van pine pollen, een hoogwaardig superfood met vele gezondheidsvoordelen.
www.softmedicine.nl/pine-pollen/
Fit in Balans
Helpt u bij afslanken, aankomen, vitaliteit en gezondheid en sportvoeding.
www.fitinbalans.nl
Allergie en Voeding
Wegwijzer naar een gezond eetpatroon bij voedselallergie.
www.allergie-envoeding.nl
Borstenforum
Op het borsten forum .nl wisselen vrouwen ervaringen uit over hun borsten.
www.borstenforum.nl
advertentie
Resultaten: 9      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.