Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Millenia
Waarzegster Millennia richt zich op uw kansen en mogelijkheden in de toekomst.
www.millennia.nl
Laat uw toekomst voorspellen via de Paralijn
Krijg een antwoord op uw vragen met betrekking tot liefde, relaties, werk en gezondheid.
www.paralijn.nl
De Waarzegster
Uw toekomst in haar handen.
www.waarzegster.nl
advertentie
Horoscopen
Op Horoscopen.nl vindt u altijd een astroloog of medium online voor een livegesprek, via de webcam of makkelijk via de telefoon.
www.horoscopen.nl
Ervaren Waarzeggers
Jouw toekomst wordt voorspeld!
www.mediums.nl
Helderzienden Aanbod
Zoek een waarzegger of waarzegster bij U in de buurt.
www.helderziendenaanbod.nl
Helderzienden Online
Helderzienden en paragnosten, kaart leggen en pendelen. Alles vindt u op deze website.
www.helderzienden.net
Helderziend advies nodig?
Bel met helderzienden op 0909 - 0500.
www.mediumangel.nl
Sms waarzeggen
Ontvang toekomstvoorspellingen van waarzeggers en per SMS volgens een traditionele methode met speelkaarten.
www.waarzeggen.com
advertentie
Waarzeggers kijken in je toekomst
Worstel je met levensvragen, neem dan de moed om te luisteren naar de stem van ervaren waarzeggers en krijg inzicht in je toekomstige gezondheid.
www.mediumwillem.com/waarzeggers.php
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.