Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

AVG Gingelom
Bent u op zoek naar een eigen website, webshop of wenst u gewoon een logo?
www.avg-gingelom.be
Emations
Bij ons kun je een animatie maken die er niet alleen mooi uitziet, maar je doelgroep overtuigt en aanzet tot actie. Zo creŽer je meer online zichtbaarheid, meer begrip bij medewerkers of een stijging in de omzet.
www.emations.nl/diensten/animatie-laten-maken/
Professionele websites laten maken
Wij ontwikkelen responsive websites en webshops die technisch voorop lopen, snel zijn en gebaseerd zijn op best practices.
adsource.nl/website-laten-maken
advertentie
Website laten maken
Goedkope website laten maken met een professionele uitstraling? Kies dan voor een design van Websites voor mkb ers. Wij hebben al vele ondernemers geholpen met een voordelige en professionele website.
websitesvoormkb-ers.nl/goedkope-website-laten-maken/
Waspin Webdesign
Waspin bouwt en onderhoudt toegankelijke websites.
www.waspin.nl
JDezign
JDezign is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich blijft ontwikkelen op het gebied van webdesign en online oplossingen
www.jdezign.nl
Kleintje Website
Omdat een website niet altijd groot hoeft te zijn.
www.kleintjewebsite.nl
eNick
Webdesign en grafische vormgeving in Almere.
www.enick.nl
Vormgever Brian Klomp
Tijd voor een nieuwe website? Ik maak exclusief ontwerp voor elke branche of markt.
www.brian-klomp.nl
advertentie
Santhos Webdesign
Santhos is een internetbureau uit Meppel gespecialiseerd in webdesign, seo, usability en grafische vormgeving.
www.santhos.nl
Webdesign Zaanstad
Grafisch ontwerp in alle facetten. Webdesign Zaanstad is een full service internetbureau die alles in huis heeft om het maximale uit uw website te halen.
www.webdesignzaanstad.nl
SharpDesign
Gespecialiseerd in het realiseren van betaalbare, professionele en unieke websites voor zowel bedrijven als particulieren.
www.sharpdesign.nl
Resultaten: 32      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.