Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Infrarood verwarming
De aankomende maanden geniet u van een gezonde infrarood verwarming met een beperkte luchtciculatie en daardoor minder stof dat zich verplaatst door uw woning.
www.infraroodverwarmingstore.nl
Boiler
Quality Heating is verdeler van verschillende topmerken van boilers zoals Eldom en Wahlbach.
www.elektrische-boilers.nl
Wonen.nl
De grootste woonsite van Nederland.
www.wonen.nl
advertentie
Wonen Online
Trends, tips en praktische informatie.
www.wonenonline.nl
Tiver
Tips omtrent wonen en interieur.
www.tiver.nl
Afvoer verstopt
In en rond uw huis of bedrijf zijn er een aantal afvoeren die verstopt kunnen raken.
buunk.nl/afvoer-verstopt-amsterdam/
Wonen Compleet
Links naar alle wooninformatie die u zoekt.
www.wonencompleet.nl
Dolfijn Wonen
Bemiddelt in de tijdelijke huur en verhuur van gestoffeerde of gemeubileerde woningen. Tevens leveren wij expat en relocation services voor bedrijf en particulier.
www.dolfijnwonen.nl
Wonen en Leven in Thailand
Dit is een site voor verkoop en bemiddeling van woningen in Thailand.
www.thailandresidence.nl
advertentie
Goed Wonen
Groep van interieurwinkels met elk een eigen assortiment van gerenommeerde nationale en internationale meubelmerken.
www.goedwonen.nl
Vaatwastabletten
Bij huishoudelijke taken zijn vaatwastabletten, vaatwasser reiniger en spoelglans essentiŽle componenten voor het behoud van een schone en efficiŽnte vaatwasser.
www.stofzakkie.nl/facilitaire-artikelen/vaatwastabletten-vaatwasser-reinigers
Direct Wonen
De grootste verhuurmakelaar van Nederland. Direct Wonen heeft een uitgebreid woningaanbod in elke prijsklasse: van studentenkamers tot gemeubileerde verhuur
www.directwonen.nl
Resultaten: 17      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.