Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Onancharters
Zeilvakantie in Griekenland. Zeilen langs de griekse eilanden.
www.onancharters.nl
Expeditie zeilen
Wij organiseren zeilexpedities naar gebieden die zeezeilers zelden aanlopen.
www.expeditiezeilen.nl
Saronic Sailing
Avontuurlijke zeilvakanties in Griekenland, Turkije en Kroatie.
www.saronic.nl
advertentie
Sunny Sailing
Onvergetelijke zeilvakanties aan de Griekse Ionische zee.
www.sunnysailing.nl
Zonnige zeilvakantie
Huur een zeiljacht in de Middellandse zee. Stap aan boord! Ook voor het Caribisch gebied, de Seychellen en Thailand kunt u bij ons terecht.
www.zonnigezeilvakantie.nl
Jongeren zeilvakanties
Aeolus zeilt elke zomer met jongeren op de Friese meren. Aeolus is geen gewone zeilschool. Aeolus is een stichting die tot doel heeft om zeilvakanties te organiseren voor jongeren die in de verdrukking zitten of dreigen te raken.
www.zeilstichtingaeolus.nl
Sunrise zeilvakanties
Sunrise zeilen staat voor zeilplezier voor iedereen! Zowel de ervaren zeezeiler als degene die graag eens kennis wil maken met het boordleven kan bij ons terecht.
www.sunrisezeilen.nl
Zeilklippers
Zeilvakanties en dagtochten met fraaie traditionele zeilschepen.
www.zeilklippers.nl
Tip Top zeilvakanties
Tip Top Sailing Zeilvakanties helpt u graag bij de keuze van uw voorgenomen zeilvakantie.
www.tiptopsailing.nl
advertentie
Berend Botje
Berend Botje Yachting organiseert de zonnigste zeilvakanties. Meezeilvakanties in Griekeland, Turkije, Kroatie en Cariben. Zeilervaring is niet vereist.
www.berendbotje.com
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.