Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

VZA Ziekenvervioer
Met zo'n 425 werknemers en 120 voertuigen behoort VZA, Verenigd Ziekenvervoer Amsterdam, tot de grootste ziekenvervoerorganisaties in Nederland. De dienstverlening omvat zowel ambulancezorg als zorg- & welzijnsvervoer.
www.vza.nl
Cheyines Taxibedrijf
Gespecialiceerd in ziekenvervoer en Schiphol vervoer (uit Hoofddorp).
www.taxibedrijfcheyines.nl
Taxi De Vlieger
Taxi De Vlieger is gespecialiseerd in rolstoelvervoer en ziekenvervoer en dient tevens als Schipholtaxi.
www.taxidevlieger.nl
advertentie
ETCA Taxicentrale Almere
Men kan online een taxi bestellen. Dit taxibedrijf verzorgt tevens ziekenvervoer, WVG-vervoer, schiphol-service, rolstoelvervoer, vervangend vervoer en koeriersdiensten. Ook is huur van exclusieve trouwautos en touringcars mogelijk.
www.etca.nl
Taxibedrijf Van Doveren
Taxibedrijf Van Doveren levert de volgende diensten: normaal taxi vervoer, ziekenvervoer, directie vervoer en luchthaventransfer.
www.vandoveren.nl
Taxi-Nuis
Dit is een vervoerder van o.a. meter contant ritten, ziekenvervoer, WVG-vervoer, rolstoelvervoer, schoolvervoer, Schipholvervoer, zakelijk en disco vervoer. Zeven dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. Het bedrijf is gevestigd in Nuis.
www.taxi-nuis.nl
Taxi Beimers
Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ziekenvervoer.
www.tcbeimers.nl
Tostaxi
Tostaxi verzorgt personenvervoer en ziekenvervoer in de regio Zwanenburg, Halfweg, Vijfhuizen en Haarlem (Waarderpolder) met nadruk op het zakelijk vervoer naar de luchthaven Schiphol.
www.tostaxi.com
Ronitax BV
Ronitax is een bedrijf voor taxi-, directie- en particulier ziekenvervoer.
www.ronitax.com
advertentie
All4youtax
Verzorgt voor diverse instanties het vervoer van en naar ziekenhuizen door heel Nederland.
www.ziekenvervoer.com
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.