Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Zuivel Online
Informatie over zuivel en zuivelproducten voor volwassenen en kinderen.
www.zuivelonline.nl
Productschap zuivel
Publiekrechterlijke bedrijfsorganisatie die bijdraagt aan beleids- en kennisontwikkeling en informatievoorziening in de zuivelsector.
www.prodzuivel.nl
Vanalles over Melkkefir
Alles wat u wilt weten over de probiotica melkkefir. Een perfecte symbiose van goede bacteriŽn en gisten met een heerlijke, gezonde, probiotische zuiveldrank als resultaat. U kunt via de webshop bestellen.
www.melkkefir.nl
advertentie
Katshaar zuivel
Familiebedrijf van de familie Streutker in de buurtschap Vlieghuis, net buiten Coevorden, welke vanaf het ontstaan verschillende ontwikkelingen heeft doorgemaakt.
www.katshaar-zuivel.nl
Zuivelmuseum
Museum gewijd aan de melkindustrie door de jaren heen.
www.zuivelmuseum.nl
Zuivel & Zo
Zuivel & Zo is een webwinkel die Uw kaas, wijn, kip en delicatessen aan huis bezorgd!
www.zuivelenzo.nl
Van Tilburg zuivel
Welkom op de site van VAN TILBURG ZUIVEL: de groothandel voor bakkerij, horeca en ijsbereider.
www.vantilburgzuivel.nl
Zuivel en gezondheid
eze website bevat informatie voor artsen, diŽtisten, voedings- deskundigen en overige professionals op het gebied van voeding en gezondheid.
www.zuivelengezondheid.nl
Zuiver Zuivel
Zuiver Zuivel is het grootste merk voor biologische zuivel, boter en kaas in de natuurvoedingsspeciaalzaak
www.zuiverzuivel.nl
advertentie
Friesche Vlag
Friesche Vlag stimuleert de koe in de wei. Alle dagverse zuivelproducten van Friesche Vlag krijgen daarom een 100% weidemelkgarantie.
www.frieschevlag.nl
Nederlandese Zuivel Organisatie
Branche-organisatie van de Nederlandse zuivelindustrie. Informatie over de organisatie en activiteiten.
www.nzo.nl
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.