Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Babypret
Informatie over alles wat met zwangerschap te maken heeft.
www.babypret.net
Babybrabbel
Site voor iedereen die zwanger is of net een kind heeft gekregen.
www.babybrabbel.org
Ouders
De Nederlandstalige site voor ouders en toekomstige ouders.
www.ouders.nl
advertentie
Alles Over Kinderen
Een site vol met informatie voor iedereen die zwanger wil worden, zwanger is of kinderen heeft van 0 tot 6 jaar.
www.allesoverkinderen.nl
Mama en Meer
De meest complete website voor papa's en mama's die alles willen weten over zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en kindjes tot 1 jaar. Op 'Mama en Meer' vind je veel informatie en kan je op het forum ervaringen uitwisselen.
www.mamaenmeer.be
Afvallen na bevalling
Je hebt waarschijnlijk overtollige zwangerschapskilo’s die je er heel graag af wilt krijgen. Zo snel mogelijk.
www.slanknazwangerschap.nl
BellyFashion Positiekleding
Online winkel voor trendy zwangerschapskleding met kortingen tot tachting procent.
www.bellyfashion.nl
TrotseMoeders.nl
Site voor trotse moeders, door trotse moeders.
www.trotsemoeders.nl
3D Pret Echo Foto
Dit bedrijf maakt van uw 3d-echo een onvergetelijke ervaring. Wij bewerken uw 3D echo zo dat het lijkt alsof u een echte foto heeft van uw nog ongeboren kindje.
www.3d-pret-echo.nl
advertentie
Alleen Maar Zwanger
Site voor vrouwen die alleen zwanger (willen) zijn.
www.alleenmaarzwanger.nl
Tens Bevalling
De website voor pijnbestrijding tijdens de bevalling. Huur of koop hier een TENS of acupunctuur pen.
www.tensbevalling.nl
Afvallen na de Zwangerschap
Afvallen na de bevalling. Tijdens de zwangerschap kom je ongeveer 10 tot 16 kilo aan die je na de bevalling niet allemaal kwijt bent. Er zijn vrouwen die na de bevalling denken dat als ze bevallen zijn dat alle kilo's eraf zijn.
www.afvallennadezwangerschap.nl
Resultaten: 26      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.