Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Asphalia Brandveiligheid
Asphalia is een bedrijf dat u op vele manieren kan helpen om de brandveiligheid in uw bedrijf te vergroten. We maken vaste onderdelen van uw pand (wanden, muren, trappenhuizen) brandveilig.
www.brandvertragendmaken.nl
Brandblusser Shop
Brandblussershop is de toonaangevende onderneming op het gebied van brandbeveiliging. Het totale scala van brandpreventie, detectie, bestrijding en nabehandeling wordt bestreken met een hooggekwalificeerd assortiment van producten en diensten.
www.brandblussershop.nl
RH Brandpreventie
Uw specialist voor blusmiddelen. RH Brandbeveiliging B.V. servicemonteurs zijn specifiek opgeleid om u kosteloos adviezen te geven over brandbeveiliging aan de hand van de bij u uit te voeren werkzaamheden.
www.rhpreventie.nl
advertentie
BPSI Brandpreventie
Advies- en inspectie-bureau voor brandbeveiligingsinstallaties. BPSI is een type A geaccrediteerde inspectie-instelling reg.nr. I012 op het gebied van brandbeveiliging.
www.bpsi.nl
ABC Brandpreventie
ABC Brandpreventie richt zich op alles dat te maken heeft met brandveiligheid. Adviesbureau, opleidingsinstituut en leverancier op het gebied van brandpreventie en veiligheid.
www.abcbrandpreventie.nl
BRAHO Brandpreventie
Braho is een dynamische onderneming met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van brandpreventie en brandbeveiliging. Bij ons koopt u de juiste brandblusser.
www.braho.nl
Applicon Brandpreventie
Applicom voor advies over; bouwbesluit, brandwerendheid, brandwering, brand. Bouwkundige brandpreventie voorkomt dat een beginnende brand zich snel en onvoorspelbaar binnen een gebouw uitbreidt.
www.applicom.nl
Brandpreventieweek
Deze jaarlijks terugkerende week heeft als doel de aandacht van het Nederlands publiek te vestigen op brandveiligheid en -preventie.
www.brandpreventieweek.nl
Gerco Brandpreventie
De specialisten op het gebied van applicatie en advisering van brandwerende systemen en oplossingen. De adviseurs van Gerco informeren u graag uitgebreid over het leveringsprogramma, toepassingsmogelijkheden en materiaalkeuze.
www.gerco.com
advertentie
Brandadvies
Brandadvies verkoopt en verhuurt brandmeld- en ontruimingsystemen. Doordat we over veel kennis beschikken helpen wij u aan de juiste oplossing en steeds voor een scherpe prijs.
www.brandadvies.nu
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.