Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Circuits online
Alles wat met elektronica te maken heeft.
www.circuitsonline.net
Factoryprices.be
Online elektronica winkel met een groot assortiment en altijd voordelig.
www.factoryprices.be/catalog
Elektro Materialen
Alle elektro materialen vind u bij hier. Goedkoop en A-kwaliteit. Groot assortiment elektro installatie materialen tegen de betere prijzen. Sinds onze oprichting hebben wij ruime ervaring opgedaan op het gebied van elektro.
www.euro-electronics.nl
advertentie
VermeerOnline
Online koophuis warenhuis. Elke dag komen er nieuwe producten bij en elke dag weer betere prijzen. Sinds januari 2010 mag Vermeeronline het Thuiswinkel Keurmerk voeren
www.vermeeronline.nl
Bolshop
Online boeken, cd's, dvd's, software, games en elektronica bestellen, binnen twee werkdagen thuis bezorgd.
www.bolshop.nl
Mikro Electro
Mikro Electro voor al Uw electro benodigdheden.
www.mikro.nl
Holland electro
Holland Electro heeft een passie voor Electro. Holland Electro producten zijn vernieuwend en garanderen gebruikersgemak.
www.hollandelectro.nl
Electroworld
Met meer dan honderd winkels door heel Nederland is Electro World een van de grootste landelijke franchiseformules in consumentenelektronica.
www.electroworld.nl
DomoticaXL
Wij adviseren u over de mogelijkheden van moderne elektrotechniek. Vanzelfsprekend installeren en begeleiden we uw project vanuit grote betrokkenheid. Kwaliteit in electriciteit.
www.domoticaxl.nl
advertentie
Elektrobode
Elektrobode is uw bode in elektrotechnische installatiematerialen.
www.elektrobode.nl
Omega Installatie Techniek
Een all-round installatiebedrijf dat technische installaties installeerd.
www.omegainstallatietechniek.nl
Elektro Daan
Elektro Daan Vooral uw elektra werk in Noordwijk, Katwijk, Lisse, Voorhout en Sassenheim.
www.elektrodaan.nl
Resultaten: 15      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.