Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Spiriland
Dit is de webwinkel van Spiriland, hier zijn leuke cadeau artikelen, spirituele artikelen en edelstenen te koop. Ook kun je hier een consult in je winkelwagentje stoppen of vraag een persoonlijke zieltekening aan.
www.spiriland.nl
Linterieur
Webwinkel met sfeervolle, landelijke woonaccessoires, hebbedingen en Franse zepen.
www.linterieur.nl
Kameleon Kaarsen
De officiŽle site van Kameleon Kaarsen in Utrecht.
www.kameleonkaarsen.nl
advertentie
Kleur Kaarsen
KleurKaarsen.nl is agent van een uitgelezen assortiment kaarsen vanuit China.
www.kleurkaarsen.nl
Veilige Kaarsen Nederland
Site waar je surrogaat-kaarsen kan bestellen. Zeer interessant!
www.veiligekaarsen.nl
Coppen Kaarsen
Deze firma is gespecialiseerd in het maken van allerlei soorten kaarsen.
www.coppenkaarsen.nl
Horeca Kaarsen
Site gericht op horeca-zaken die kaarsen willen bestellen voor iedere gelegenheid.
www.horecakaarsen.nl
DTG Kaarsen
Site waar je doopkaarsen, trouwkaarsen, gelegenheidskaarsen enzomeer kan bestellen.
www.dtgkaarsen.nl
Abdijkaarsen
Site over de Abdij van Egmond, info over het museum, hun kaarsenmakerij enzoverder...
www.abdijvanegmond.nl
advertentie
Kaarsen Hobbitstee
De site van een ambachtelijke kaarsenmakerij.
www.hobbitsteekaarsen.nl
Vanude Kaarsen
De site van een firma die nog steeds zelf kaarsen maakt.
www.vanudenkaarsen.nl
Home Deco
Webwinkel met een groot assortiment woonaccessoires en lifestyle artikelen. De kaarsen zijn van Europese topkwaliteit en hebben zeer veel branduren.
www.home-deco.nl
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.