Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Museum.nl
Overzicht van alle musea in Nederland.
www.museum.nl
Musea
Overzicht van alle Belgische musea.
www.artsite.be
Filmmuseum
Bezoek het filmmuseum in Amsterdam.
www.filmmuseum.nl
advertentie
Accordeonmuseum
Museum over accordeons te Malden bij Nijmegen.
www.accordeonmuseum.nl
Textielmuseum Nederland
Het museum toont het verleden. In de ‘Wollendekenfabriek’ laten we met werkende machines zien hoe er vroeger geproduceerd werd.
www.textielmuseum.nl
Rijtuigmuseum Nederland
Het Nationaal Rijtuigmuseum geeft een algemeen beeld van de verschillende typen koetsen en sleden van de 18e tot de 20e eeuw.
www.rijtuigmuseum.nl
Van Gogh Museum
Website van het Van Gogh Museum in Amsterdam.
www.vangoghmuseum.nl
Heksenwaag
Museum over heksen en de geschiedenis van de heksenvervolging (te Oudewater).
www.heksenwaag.nl
Hollands Kaasmuseum
Het museum toont de bereiding van zuivelproducten door de eeuwen heen, de handel en het leven op het platteland.
www.kaasmuseum.nl
advertentie
Poppenhuismuseum
De wereld in het klein, een ervaring die u niet mag missen.
www.poppenhuismuseum.nl
Spoorwegmuseum
Nederlands spoorwegmuseum te Utrecht.
www.spoorwegmuseum.nl
Elvis Museum
Het Elvis museum van Europa.
www.elvismuseum.nl
Resultaten: 23      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.