Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Hotart.nl: Rob Keller
Maakt kunstwerken op bestelling van ieder denkbaar onderwerp.
www.hotart.nl
Kunsthandel Koning
Een kunsthandel en galerie voor kunst en toegepaste kunst. Wij zijn gespecialiseerd in schilderijen van Hollandse meesters uit de vorige eeuw.
www.schilderijen1850-heden.nl
Texel Creatief
Texel Creatief: pentekeningen, schilderijen en karakterpoppen.
www.jantexel.nl
advertentie
Kunstuitleen Tilburg
Kunstuitleen met schilderijen, beelden, zeefdrukken, tekeningen en linosnedes van Twan de Vos en Annelies van Biesbergen. Zij bieden hier hun kunstwerken ter verhuur en verkoop aan.
www.kunstuitleen-tilburg.nl
Galerie Donkersvoort
Galerie, beeldentuin en ateliers voor kunst en kunstzinnige vorming.
galerie-donkersvoort.kunstinzicht.nl
Abstracte Kunst in Zwolle
Mooie voornamelijk abstracte schilderijen, allen handgemaakt en met certificaat. Een mooi schilderij geeft warmte in uw huis of kantoor.
members.home.nl/jeannettevanwelie
Olieverfschilderijen
Verkoop en verhuur van handgeschilderde olieverfschilderijen van klassiek tot modern.
www.vanzadelhoffwd.nl
Schildersfabriek
Aan de hand van een opgestuurde foto wordt een handgeschilderd schilderij gemaakt van uw gezin, huisdier of welk onderwerp dan ook maar ook reproducties.
www.schildersfabriek.nl
Lenie Spanjers
Het zijn lichte transparante monumentale schilderijen met hier en daar wat kleuraccenten.
www.leniespanjers.nl
advertentie
Art Delivery
Marktleider op het gebied van het maken van handgeschilderde olieverf schilderijen.
www.artdelivery.nl
Online Kunst Kopen
Online kunst kopen: schilderkunst, fotografie, beeldhouwkunst, installaties en toegepaste kunst.
www.kunstwerkkopen.nl
Waroeng: Indonesische Webshop
Webshop met allerhande Indonesische producten. Kijkt U rustig rond, en herken IndonesiŽ in ons assortiment. Kom ook regelmatig terug, want er zullen nog meer artikelen bijkomen
shop.waroeng.nl
Resultaten: 30      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.