Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Huisman Slaapcomfort
De slaapcomfortwinkel in Steenwijk waar je verschillende artikels vindt voor een goede nachtrust.
www.huismanslaapcomfort.nl
Henk Ter Horst Slaapcomfort
Dit is de officiŽle site van Henk Ter Horst Slaapcomfort.
www.henkterhorst-slaapcomfort.nl
Swart Slaapcomfort
De site van Swart Slaapcomfort. Je vindt o.a hun assortiment terug op deze website.
www.swartslaapcomfort.nl
advertentie
Niels Slaapcomfort
Niels Slaapcomfort is een speciaalzaak op het gebied van slaapcomfort. Dit is hun officiŽle site.
www.niels-slaapcomfort.nl
Oost Slaapcomfort Amsterdam
Dit is de site van Oost Slaapcomfort in Amsterdam, al sinds 1935 gespecialiseerd op het gebied van nachtrust!
www.oostslaapcomfort.nl
Vissers Slaapcomfort
De site van Vissers Slaapcomfort, ze hebben een enorm grote winkel (twee verdiepingen!)in Deventer.
www.visserslaapcomfort.nl
Van Asten Slaapcomfort
Van Asten Slaapcomfort is een groothandel in matrassen en aanverwante artikelen, zoals kussens en bodems. Alles leverbaar op maat.
www.vanastenslaapcomfort.nl
Rose Slaapcomfort
Rose slaapcomfort is een slaapkamerspeciaalzaak met 8 vestigingen verspreid door Nederland. Voor advies op maat en een ruime keuze bent u bij Rose aan het juiste adres.
www.roseslaapcomfort.nl
Gasse Slaapcomfort
De site van Gasse Slaapcomfort, een winkel in Simpelveld, Nederland.
www.gasse-slaapcomfort.nl
advertentie
Wagemans
Uw specialist voor matrassen en lattenbodems in Duffel.
www.wagemans.org
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.