Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

GET toegangscontrole
Staat in voor toegangsbeheer, camerabewaking, beveiliging en bezoekersregistratie.
www.get.nl
Trigion
Trigion is de naam voor de meest toonaangevende beveiligingsorganisatie van Nederland.
www.trigion.nl
Beveiligingsnieuws
Alle nieuws over veiligheid en beveiliging in Nederland.
www.beveiligingnieuws.nl
advertentie
Noord Nederlandse Bewaking
Noord Nederland Bewaking is een beveiligingsbedrijf dat een management heeft met ervaring op de werkvloer.
www.noordnederlandbewaking.nl
Regal Security Consulting
Door de unieke aanpak van zaken kan Regal Security Consulting zich met recht specialist in de beveiliging noemen.
www.regalsecurity.nl
VSS bewaking
V.S.S. Bewaking en Beveiliging is 24 uur per etmaal bereikbaar voor alarmopvolging.
www.vssbewaking.nl
RAN bewaking
RAN Bewaking is een regionaal opererende, snel groeiende onderneming die zich vooral richt op het bewaken en beveiligen van gebouwen en terreinen
www.ranbewaking.nl
Schaaf bewaking
Schaaf Beveiliging is uw betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.
www.schaafbewaking.nl
Total security
Total Security is ontstaan uit het idee dat bij veel beveiligingsbedrijven het werk beter gedaan kan worden. Voor ons dus de uitdaging dit beter te doen.
www.total-security.info
advertentie
Wiggers
Gespecialiseerd in telecommunicatie en beveiliging. Naast leverancier zijn wij tevens installateur.
www.wiggers.com
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.