Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Verhuizer Gids
Het overzicht voor de beste verhuizers in Nederland.
www.verhuizer-gids.nl
Bandsma Bultje
Als erkend verhuizer met meer dan 80 jaar vakmanschap weet Bandsma Bultje als geen ander hoe een piekfijn verzorgde verhuizing eruit ziet (te Leeuwarden).
www.bandsmabultje.nl
Doe Het Zelf Verhuizen
Hier vindt je echt alles over verhuizen. Of je het nu zelf doet of door firma laat doen.
www.doe-het-zelf-verhuizen.nl
advertentie
Internationaal Verhuis Advies
De onafhankelijke verhuissite met veel informatie over internationaal verhuizen en gratis offerteservice om de juiste internationale verhuizer te selecteren.
www.internationaalverhuisadvies.nl
Vertrouwd Verhuizen
Van Alphen Verhuizingen voor de regio's Roosendaal en Rotterdam.
www.vertrouwdverhuizen.nl
Verhuisbedrijf Nederland
Zoek hier een verhuisbedrijf bij u in de buurt en vraag gratis offertes aan!
www.verhuisbedrijf.nl
IJzerman Kampen B.V.
Internationaal transport- en verhuisbedrijf gevestigd in Kampen voor particulier- en projectverhuizingen en de opslag van boedels een aantal eigenzinnige specialismen.
www.ijzerman-kampen.nl
Emigratie Advies
Hier vindt je meer info voor als je echt wil verhuizen naar een ander land.
www.emigratie-advies.nl
AA Verhuizers
Verhuizen van particulieren en bedrijven in de Randstad. Ook voor opslag en internationale verhuizingen.
www.aaverhuizers.nl
advertentie
Verhuizen in Amsterdam
Op deze site moet je zijn voor meer informatie over verhuizen naar/binnen en vestigen in Amsterdam.
www.verhuizen-in-amsterdam.nl
KHZ Internationale Verhuizers
Gespecialiseerd in nationale en internationale verhuizingen wereldwijd.
www.khz-movers.com
Anthonissen
Wanneer verhuizen een kunst wordt.
www.anthonissen-movers.com
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.