Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Buiten Whirlpools
Islandspas te Utrecht behoort tot de selecte groep jacuzzi dealers die actief zijn op de wellness markt. Reeds vele jaren worden de jacuzzi en swimspa baden rechtstreeks betrokken bij de fabrikant May Manufacturing Inc.
www.buitenwhirlpools.nl
Badkamerconcurrent
Badkamers, sanitair en douches tegen een concurrentiŽle prijs.
www.badkamerconcurrent.nl
Happybad BV Overijssel
Dit is een verkoper van stoomdouchecabines, whirlpools en infraroodsauna's.
www.happybad.nl
advertentie
Zonnepaleis
Zonnepaleis is een speciaalzaak voor zonnebanken, sauna's, zwembaden, whirlpools en hottubs. Ze leveren een scala aan hoogwaardige producten.
www.zonnepaleis.nl
Tropical Recreatie
Tropical Recreatie staat garant voor ontspanning en comfort. Voorzieningen zoals zwembaden, sauna's, whirlpools, stoomcabines, fitness-apparatuur en zonnebanken krijgen steeds meer een plaats binnen de eigen lifestyle.
www.tropical-recreatie.nl
Aqua Living
Aqua Living is een leverancier van design sanitair, badkamers, whirlpools en spas.
www.aqua-living.nl
Relux-Europe BV - Relux SPA Jacuzzi
Jacuzzi, Spa, Hot tub, Whirlpool, Massage-bad kopen? Bezoek onze site voor meer informatie en nieuwste modellen. U vindt de beste wellness bij ons.
www.relux-europe.com
Jetswimmer
Zeer exclusieve swimspa, jacuzzi's en zwembaden.
www.jetswimmer.com
Resultaten: 8      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.