Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Veranda Nederland
Dit is de website van Veranda Nederland; sinds jaar en dag de serrebouwer bij uitstek.
www.verandanederland.nl
Blokhutwinkel
Blokhut en tuinhuis webwinkel ook voor uw veranda, prieel, carport, tuinkantoor, zwembad, sauna en tuinkas.
www.blokhutwinkel.nl
Excellent Veranda
Excellent Veranda’s heeft zich gespecialiseerd in het realiseren van woonwensen.
www.excellentveranda.nl
advertentie
Abrigo Verandas
Naast veranda's hebben wij ook unieke producten te bieden zoals buitenkeukens, BBQ's, kunstgras, tuinsets, spa's en decoratiespullen.
www.abrigo-verandas.nl
Droom Woonprojecten
Deze firma vervult al je woningwensen, interieur, serres, verandas en exterieur.
www.droomwoonprojecten.nl
Systo Verandas
Systo een bedrijf dat zich specialiseert in hoogwaardige overkappingssytemen van diverse materialen.
www.systo.nl
Ramalux
Specialist in kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, serre en veranda. Informatie over het bedrijf en de producten.
www.ramalux.nl
Ervolux Veranda
Met een veranda of terrasoverkappingen kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. 's Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomer­avond.
www.ervolux-zonwering.nl/veranda
Euroserre
Fabrikant van tuinserres, kassen, zwembadoverkappingen en verandas.
www.euroserre.com
advertentie
Miniflat
Vervaardigt de meest diverse veranda's en tuinkamers op maat.
www.miniflat.com
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.