Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Het Bouwplein
Website over bouwen, verbouwen, sanitair, keukens, verwarming, bouwvergunning etc.
www.hetbouwplein.nl
Aannemersbedrijf Ron Kok
Aannemersbedrijf Ron Kok levert nieuwbouw en het verbouwen of renoveren van uw huis of bedrijfsruimte (te Amsterdam).
www.aannemersbedrijfronkok.nl
Informatie Verbouwen
Hier vindt u nuttige informatie voor uw verbouwing. Wij informeren u over de aanpak, aandachtspunten en vakmensen.
www.verbouwgids.nl
advertentie
Van Hoek Bouw
Van Hoek Bouw is actief in zowel utiliteitsbouw als particuliere bouw en renovatie projecten.
www.vanhoekbouw.nl
Kruyt Verbouwingen
Kruyt Verbouwingen is misschien de firma die jij zoekt bij de verbouwingen van jouw huis!
www.kruytverbouwingen.nl
Goldewijk
Laat uw eigen huis verbouwen. Vraag het gratis magazine aan.
www.goldewijk.nl
Akron Bouwconsultant
Akron Bouwconsultant adviseert en begeleidt bij uw bouwplannen en bouwprojecten.
www.akronbouwconsultant.nl
Container Verhuur
Snel een opslagplaats nodig voor bouwmaterialen? Bent u uw huis aan het verbouwen? Met containers is het afval zo opgeruimd.
www.container-verhuur.nl
Debouwwerkt
Debouwwerkt.nl zorgt ervoor dat u sneller een vakman in uw regio vindt om uw bouw- of verbouwplannen uit te laten voeren.
www.debouwwerkt.nl
advertentie
Veranda Land
Veranda Land is de firma voor het plaatsen van jouw verandas en deurluifels.
www.verandaland.nl
Klussen
Hier vind je alles over klussen, bouwen en verbouwen.
www.klussen.nl
Bouwservice Megens
Bouwservice Megens is specialist op het gebied van nieuwbouw, uitbreiding bestaande woning of renovatie.
www.bouwservicemegens.nl
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.