Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Bouwbedrijf Webbink b.v.
Aannemersbedrijf actief op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw (te Vriezenveen).
www.webbink-bouw.nl
Algemene Woningbouw Vereniging
Nieuws en praktische informatie over de vereniging voor ge´nteresseerden, leden en huurders.
www.awv.nl
Bouwbedrijf Lont BV
Voor woningbouw, utiliteitsbouw, bewaarschuren, renovatie en onderhoud (gevestigd in Het Bildt).
www.lont.nl
advertentie
Bouwservice Megens
Bouwservice Megens is specialist op het gebied van nieuwbouw, uitbreiding bestaande woning of renovatie.
www.bouwservicemegens.nl
Strackee BV Bouwadviesbureau
Dit is een bureau voor het advies in alle voorkomende constructies voor de woningbouw, utiliteitsbouw en kleine waterbouwkundige werken.
www.strackee.nl
Bouwadviesbureau Raatjes
Bouwadviesbureau Raatjes staat in voor adviezen voor de woningbouw op het gebied van bouwaanvragen, bouwbesluit en woningwet.
www.raatjes.nl
JVG Bouwconsult
Bouwbegeleiding voor professionele woningbouw en utiliteitsbouw in Noord-Brabant.
www.jvgbouwconsult.nl
Breman Groep
Keten van installatiebedrijven en service- en onderhoudsbedrijven van technische installaties, gericht op de woningbouw.
www.breman.nl
Stichting Woningbouw Zevenbergen
Informatie over de organisatie, huren, kopen en projecten.
www.swzwonen.nl
advertentie
Landelijke Co÷peratieve Bungalowbouw
Verkoop en realisatie van bungalows door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).
www.stb10.nl
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.