Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Artiest Kiddo
Entertainment voor kinderen en volwassenen. Van clownerie tot vuurshows, van steltlopen tot lightact.
www.artiestkiddo.nl
Zanger / DJ Ronald
Met zijn geweldige zangkwaliteiten weet DJ Ronald op een unieke manier een gevarieerde show neer te zetten.
www.zingendedj.nl
Miss Nagine
Miss Nagine verzorgt spectaculaire fakir-, buikdans- en slangenshows: geschikt voor feesten, braderieën, bruiloften en verjaardagen.
www.miss-nagine.nl
advertentie
Clown Frodie
Entertainment voor jong en oud. Clown Frodie is een vrolijke flierefluiter die altijd wel in is voor een feestje. Het maken van ballonfiguren, toveren, dansen en zingen zorgt ervoor dat Clown Frodie op verschillende manieren inzetbaar is.
www.clownfrodie.nl
Oya Entertainment
Levert salsa en percussie workshops, latin danshows, exotische danseressen, caraïbische muziek, latijns-amerikaanse muzikanten en ander tropisch entertainment.
www.oya-entertainment.nl
Artiesten Zoeken
Wij verzorgen voor u entertainment op maat. U kunt een keuze maken uit duo’s, sneltekenaars voor karikaturen, zangers en zangeressen.
www.artiestenzoeken.nl
Excellent Sound Drive-in-Show
Bij speciale gelegenheden wilt u de gasten een zo compleet mogelijk feest bieden... Een goed feest kan niet slagen zonder goede muziek. Met Excellent sound haalt uw alles in huis voor een geslaagd feest, wat betekent : Een complete Drive -in show m
www.excellentsound.nl
Cabaret en Blaasorkest voor Senioren
Wij brengen muziek van egerländer en dansmuziek tot gezellige meezingers, afwisselend instrumentaal en vocaal.
www.ploegeske.nl
KidsClub Events
Kinderfeesten, kinderopvang en -animatie thuis en op iedere gewenste locatie.
www.kidsclubevents.com
advertentie
Jos Bruins
Deze goochelaar zal u op een magische manier amuseren.
www.goochelaarjos.nl
Niels Duinker
Nederlands kampioen jongleren 2007.
www.nielsduinker.com
Martin Kesseler
Voor de perfecte muzikale omlijsting van uw receptie, feest, bruiloft, party of diner in de juiste toon.
www.martinkesseler.com
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.