Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Stap Is Uit
Op zoek naar een leuk uitstapje? Hier vindt u het uistapje naar wens.
www.stapisuit.nl
Mijn Personeelsfeest
Personeelsfeest, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of themafeest organiseren? Dit evenementenbureau maakt uw feest onvergetelijk
www.mijnpersoneelsfeest.nl
Achterhoekse Evenementen
Achterhoek en Liemers grensoverschrijdend goed.
www.achterhoekse-evenementen.nl
advertentie
Parkpop
Info over dit grootse muziek evenement in Den Haag.
www.parkpop.nl
Evenementenlijst.nl
Alle evenementen binnen Nederland in één overzicht.
www.evenementenlijst.nl
Salland Promotie
Toerisme links en evenementen agenda regio Salland - Overijssel.
www.salland-promotie.nl
Achterhoek Promotie
Toerisme links en evenementen agenda regio Achterhoek Liemers - Gelderland
www.achterhoek-promotie.nl
Evenementen Team
Overkoepelende organisatie van de beste aanbieders in de evenementenbranche.
www.evenementenbureau-organisatiebureau.nl
Hyves SMS-Scherm
KrabbelWall verhuurt SMS-schermen die werken in combinatie met Hyves. In te zetten bij feesten/evenementen.
www.krabbelwall.nl
advertentie
Locaties.nu
De portal voor de evenementen- en horecabranche.
www.locaties.nu
Eindhoven Actueel
Welkom bij Eindhoven Actueel.Op deze website vindt u allerlei informatie over de stad Eindhoven. Alles wat er komende maanden aan evenementen wordt georganiseerd, het actueel weer, waar u kunt winkelen en uitgaan.
www.eindhoven-actueel.nl
Amigo Producties
Gespecialiseerd in het organiseren van feesten en evenementen.
www.amigoprodukties.nl
Resultaten: 21      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.