Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Artiestenweb.nl
Voor alle gelegenheden vindt u hier snel artiesten.
www.artiestenweb.nl
Goochelaar Jochem Nooyen
Professioneel goochelaar en mentalist. Een ontmoeting met goochelaar Jochem en zijn werk is een ontmoeting die u zal verwonderen. Als geen ander speelt hij in op zijn publiek en de sfeer van de gelegenheid.
www.goochelaar.eu
Goochelaar Bertus
Goochelaar voor elk evenement.
www.goochelaar-bertus.nl
advertentie
Goochelaar Jimmy
Kinderfeestje met goochelaar Jimmy. Verschillende goochelshows voor jong en oud.
www.illusionist.nl
Clown Frodie
Entertainment voor jong en oud. Clown Frodie is een vrolijke flierefluiter die altijd wel in is voor een feestje. Het maken van ballonfiguren, toveren, dansen en zingen zorgt ervoor dat Clown Frodie op verschillende manieren inzetbaar is.
www.clownfrodie.nl
Koos van de Linde
Uw goochelaar voor elke gelegenheid: tafelgoochelen, kindershows, illusionisme.
www.the-illusionist.nl
Robarto
Biedt animatie als clown, goochelaar en jongleur.
www.robarto.nl
Sietse Vliegen
Goochelaar Sitse Vliegen voor al u feesten
www.sietsevliegen.nl
Robin Matrix
Tafelgoochelaar Robin Matrix: de goochelaar voor uw evenement.
www.tafelgoochelaar.nl
advertentie
Goochelaar Lodewijk de Widt
Magisch entertainer en goochelaar Lodewijk de Widt.
www.degoochelaar.nl
Richard Top
Richard Top is een veelzijdig magisch entertainer en niets is hem te dol.
www.richardtop.nl
Marc Woods
Goochelaar Marc Woods goochelt zoals het hoort.
www.marcwoods.nl
Resultaten: 20      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.