Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Paintballen
Gezellig een dagje paintballen bij Paintballcentrum de unit? wij zij zeer tevreden om u te verwelkomen.
www.paintballcentrumdeunit.nl
Indoor Paintball Den Haag
Hier kan je indoor paintballen zonder afhankelijk te zijn van het weer of eigen paintball materieel.
www.paintballdenhaag.nl
Agimont Paintball
Vijftig hectare paintball en adventure in en rond de ruines van een middeleeuws kasteel nabij Dinant in de Belgische Ardennen.
www.agimont.be
advertentie
Paintball Twente
Welkom bij Paintball Twente, de indoor en outdoor paintball specialist in Overijssel met 3500m3 speel terrein en zonder slechte weersomstandigheden.
www.paintballtwente.nl
Paintball Planet
Paintball Planet: Gespecialiseerd in het organiseren van paintball evenementen en compleet verzorgde sportdagen.
www.paintballplanet.nl
Paintball Jungle
Paintball Jungle is het gezelligste en spannendste paintball park van Nederland en bevindt zich aan de rand van Amsterdam.
www.paintballjungle.nl
Gladiator Paintball
Paintball bij Gladiator Sports tegen Scherpe prijzen De plek voor uw paintball bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje en teambuilding evenement
www.gladiator.nl
Ace Paintball
ACE paintball heeft een overzichtelijke site voor iedereen die een knallend paintball evenement in het vooruitzicht wil hebben.
www.acepaintball.nl
Paintball Direct
Dit is de online-paintball shop in Nederland.
www.paintball-direct.nl
advertentie
Paintball Adventure Sports
Biedt u een onvergetelijke dag vol spanning en avontuur te Berendrecht.
www.paintballadventuresports.com
Paintball Gent
Het grootste indoor paintball-terrein in BelgiŽ.
www.paintballgent.be
Locat Events
Professionele partner in evenementen sinds 1990.
www.locatevents.com
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.