Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Online Winkels
Het overzicht van Nederlandse en Belgische internet winkels met achtergrondinformatie over e-commerce.
www.online-winkels.com
Shop Start
Alles vind je hier: Online winkels, aanbiedingen, kortingen en specials.
www.shop-start.nl
Shopnet
Overzicht van winkels waar producten en diensten online worden aangeboden via webwinkels.
www.shopnet.nl
advertentie
Klik Winkel
Index met online winkels en postordershops.
www.klikwinkel.nl
Salentein wijn kopen
Op zoek naar scherp geprijsde Salentein wijnen? Je vindt ze hier.
gavi.nl/wijnen/salentein-portillo/
Martindex
Deze portal probeert een comleet en actueel beeld te geven van alle webshops in Nederland en BelgiŽ.
www.martindex.nl
Looking4
On-line Winkelcentrum vol kwaliteitsaanbiedingen en gadgets.
www.looking4.nl
Home Shop
Wanneer u op zoek bent naar de beste webshops is deze site het ideale vertrekpunt voor online kopers. Online verkopers kunnen succesvol een webshop promoten een webwinkel aanmelden in de directory.
www.home-shop.nl
Online Shopping Tips
Veilig kopen op het internet. Op deze website alleen veilige webshops. Wij beoordelen ze en u schrijft reviews. Tezamen maken zij internetshoppen veiliger. Wij registreren per bedrijf iedere verkoop via onze website.
www.onlineshoppingtips.nl
advertentie
Nederhoed Webwinkels
Jeroen Nederhoed internet strategie levert intelligente webapplicaties.
www.jnis.nl
Internetwinkel
Goedkoop en voordelig al uw producten, artikelen, diensten en vakanties online bestellen.
de-internet-winkel.startbewijs.nl
Shirtszone
De shirtsspecialist. Online shirts te bestellen.
www.shirtszone.nl
Resultaten: 22      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.