Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Online Winkels
Het overzicht van Nederlandse en Belgische internet winkels met achtergrondinformatie over e-commerce.
www.online-winkels.com
Mijnwinkel
Zet uw winkel op het internet.
www.mijnwinkel.nl
Winkeloverzicht
Winkeloverzicht.com is het grootste online winkeloverzicht van Nederland en BelgiŽ.
www.winkeloverzicht.com
advertentie
Sodastream
Ben je op zoek naar SodaStream producten? Bij SodaStreamStore vind je een breed assortiment aan producten.
www.sodastreamstore.nl
Kerstbomen Thuisbezorgd
Wij bezorgen kerstbomen aan huis in heel Nederland.
kerstboomthuisbezorgd.nl
Online erotiekwinkel
Online winkel met een groot aanbod aan erotische artikelen.
www.sexshopcity.nl
Tandwielen
Hier kunt u tandwielen kopen om te stimuleren.
www.bdsm-shop.nl/sm-tandwiel
Klik Winkel
Index met online winkels en postordershops.
www.klikwinkel.nl
Small Mart
Smallmart is een vintage winkel met de focus op vroeger, vooral de 70er tot en met 90er-jaren. Oorspronkelijk waren we alleen bezig met het verkopen van de binary dinosaurs oftewel retro computers, speelgoed, viewmaster en racebanen.
www.smallmart.nl
advertentie
Martindex
Deze portal probeert een comleet en actueel beeld te geven van alle webshops in Nederland en BelgiŽ.
www.martindex.nl
Stofzuiger onderdelen
Werkt je stofzuiger niet meer? Je stofzuiger zuigt niet meer of veel minder goed? Wil je je stofzuiger zelf repareren? We zullen proberen om je zo goed mogelijk te helpen.
www.prijor.nl/stofzuiger-onderdelen/
Top Tien Winkels
Winkel portaal met alleen de beste online winkels. Bezoekers kunnen zelf de winkels beoordelen.
www.toptienwinkels.nl
Resultaten: 52      Pagina: 1  2  3  4  5 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.